­
Piano Select Service

10 reviews Genio Silent systemen

Waardering 4,8 van 5 sterren
  • ○ Uitstekend
    9 van 10
  • ○ Heel goed
    1 van 10
  • ○ Goed
    0 van 10
  • ○ Onvoldoende
    0 van 10
  • ○ Slecht
    0 van 10
  • ○ Genio Silent Systeem
    4,7
  • ○ Installatie service
    4,8
  • ○ Installatie service
    4,8
Zeer goed
(4,7) Genio Premium Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: L Vlietstra
Datum: 23 aug 2021

Installeren verliep lekker vlot. Het duurde zo'n 5 uur. Na instructie ben ik lekker aan het spelen geslagen maar nu met hoofdtelefoon.
De klank en speelbaarheid is mij enorm meegevallen. Ik was vooraf bang dat het zou tegenvallen. Maar om te oefenen is het heel goed. Ik speel veel meer en als ik een stuk heb ingestudeerd kan ik het nu zonder (veel) fouten aan mijn gezin laten horen. Ik kan het iedereen aanraden.
Zeer goed
(4,7) Genio Premium Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Jacques
Datum: 25 jun 2021

Silent system is vakkundig geïnstalleerd en werkt prima. Binnen een dag geïnstalleerd en ook nog gestemd. Ik ben er heel tevreden mee.
Het systeem heeft veel verschillende geluiden, maar die gebruik je in de praktijk nauwelijks. Kwaliteit van de geluiden vind ik niet allemaal denderend. Heb nog geen ervaring met gebruik van apps met andere geluiden. Wel oefen ik beduidend meer dan voorheen. Geeft rust dat niet iedereen al mijn fouten hoort...
Zeer goed
(4,7) Genio Essence Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Anoniem
Datum: 11 mei 2021

Reviewer heeft geen tekst achtergelaten.

Uitstekend
(5,0) Genio Premium (Vleugel) Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Klopstra
Datum: 29 jan 2021

Dit silent systeem laten inbouwen in mijn vleugel. Vanwege de buren kon ik niet meer studeren en spelen. Nu kan ik elk moment van de dag weer spelen, zonder afbreuk te doen aan mijn techniek. Het systeem kan ook uitgezet worden en dan kan je akoestisch spelen. Voor mijn gevoel zit er een kleine vertraging in de aanslag, maar dit went heel snel. De installatie duurde een dag en een ochtend (vleugel) en is vakkundig en zorgvuldig gedaan.
Reactie: Beste heer Klopstra, bedankt voor uw review! Uw opmerking over de kleine vertraging had ik nog niet eerder gehoord of zelf ervaren. Ik zal uw opmerking melden aan de importeur.
Uitstekend
(5,0) Genio Essence Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Anoniem
Datum: 4 jan 2021

Reviewer heeft geen tekst achtergelaten.

Uitstekend
(5,0) Genio Premium Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Anoniem
Datum: 9 okt 2020

Fijne interactie, goede service en communicatie en perfecte installatie!
Ik speel veel vaker, het geluid is echt goed, en de bediening is goed te doen met een kleine leercurve :-) ondanks dat het kastje heel klein is kan ik alles ermee doen wat ik wil, ook makkelijk aansluiten op externe speakers en laptop.
Goed
(4,0) Genio Essence Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Anoniem
Datum: 3 jan 2020

Prima, nette installatie
Prima, gebruiksvriendelijk systeem, toon klankkleur blijft natuurlijk digitaal en haalt het niet bij akoestisch, maar dat is nu eenmaal een gegeven.
Reactie: Beste, bedankt voor uw review! Even nog een "flauwe" opmerking over de toon. Als pianotechnicus ben ik eigenlijk blij dat de toon van een akoestische piano voorlopig beter bllijft. Dan is er nog steeds bestaansrecht voor een "echte" piano.
Zeer goed
(4,7) Genio Premium (Vleugel) Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: F. Witkamp
Datum: 30 okt 2019

Dhr. Appel toonde tijdens de werkzaamheden zijn vakbekwaamheid en zocht voor opdoemende problemen gelijk een oplossing. Dat zie ik graag. Immers iedere situatie doet weer een beroep op je creativiteit.
Wellicht door gebrek aan mijn inventiviteit om alles tot op de bodem toe uit te zoeken, denk ik dat de bediening iets logischer in elkaar kan zitten. Een nieuwe (uitgebreide?) handleiding lijkt me wenselijk.
Reactie: Beste heer Witkamp, binnenkort komt een Nederlandstalige handleiding uit. Wellicht helpt dat u verder. Ik zal u deze toesturen.
Uitstekend
(5,0) Genio Essence Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Coen Spanjers
Datum: 26 okt 2019

Snel en vakkundig aan huis geinstalleerd voor een zeer goede prijs. Vriendelijke en duidelijke communicatie van de heer Appel - een absolute aanrader!
Prima pianogeluid met behoud van bespeelbaarheid van de piano; ook de studiepedaalfunctie bleef behouden. Piano kan nu ook vroeg of laat op de dag door het hele gezin worden gebruikt, echt een enorme vooruitgang! (tip: koop een betere kwaliteit koptelefoon dan de standaard bijgeleverde).
Uitstekend
(5,0) Genio Premium Silent systeem
  • ○ Genio Silent Systeem
  • ○ Installatie service
  • ○ Aanbevolen
Van: Rineke
Datum: 2 okt 2019

Onlangs heeft de heer Appel bij ons thuis een silent systeem in mijn U1 yamaha piano gebouwd. Het was sowieso al heel fijn dat dit ter plekke gedaan kon worden. Anders had de piano uit het huis getakeld moeten worden, getransporteerd en vice versa. Reuze fijn. En de heer Appel heeft het fantastisch gedaan. Heeft zelfs de piano helemaal schoon gemaakt. Er lag stof van 35 jaar onder de toetsen!. Ik ben heel erg blij met het silent systeem. Kan nu rustig oefenen zonder dat ik aan de buren hoef te denken. Ik kan iedereen Pano Select Service aanraden. Geweldige service
Reactie: Beste Rineke, bedankt voor je lovende woorden!
Heeft u vragen? Bel naar 0651304333

 

­