­
Piano Select Service

Genio Essence Silent Systeem

Genio Essence silent systeem

Het Genio model "Essence" is een compleet silent systeem dat achteraf in bijna elke piano kan worden ingebouwd. Na installatie kan de piano worden omgeschakeld, in de avond bijvoorbeeld, en kunt u doorspelen met een koptelefoon zonder overlast voor buren of huisgenoten. Het Essence systeem is voorzien van betrouwbare en duurzame optische sensortechnologie. De sensor-rail wordt geïnstalleerd onder de toetsen van de piano. Met 88 sensoren wordt de kleinste beweging gemeten en omgezet naar een natuurgetrouw piano geluid. Daarnaast zorgt de ingebouwde mute-rail dat de hamers net voordat ze de snaren raken worden gestopt, zodat de piano geen geluid meer maakt.

Het Genio model "Essence"systeem heeft een bewezen betrouwbaar en duurzaam optisch key sensor systeem. Het systeem heeft een excellente piano toon met daarnaast nog 10 presets en 128 instrumenten conform de GM standaard. De control unit is zeer compact. Voor de kenners: de mutebar geeft slechts minimale vergroting van de let-off van het piano mechaniek.

Verdere mogelijkheden

  • 127 Level Optische Sensor 5 curve touch response keyboard
  • 256 polyphoon, 512MB sound geheugen
  • 10 preset, 128 GM sounds
  • 8 Reverb effects
  • Transpose functie voor het samenspelen met andere instrumenten

Prijs inclusief inbouw aan huis (in een piano) € 1.295,-. Het Essence systeem is niet beschikbaar voor inbouw in een vleugel.

Opgegeven prijs is voor een afstand van 50 km vanaf Vlaardingen.
Vanaf 50km geldt een toeslag van 30 cent per extra km.

Doe vrijblijvend een aanvraag via het Silent inbouw aanvraag formulier!

 

Heeft u vragen? Bel naar 0651304333

 

­